Foglaljon akciós szállást itt, foglalási díj nélkül. - Ön mindig a szálláshelynek fizet.

Hotel Astoria City Center**** Budapest vendégvélemények4 star

Danubius Hotel Astoria City Center - Budapest legpatinásabb szállodája Hotel Astoria City Center**** Budapest - Akciós Astoria Hotel Budapest centrumában -
Danubius Hotel Astoria City Center - Budapest legpatinásabb szállodájaHotel Astoria City Center Budapest - Akciós Hotel Astoria Budapest centrumábanHotel Astoria City Center Budapest szívében - Astoria étterem - Astoria szálló étterme BudapestenDanubius Hotel Astoria City Center Budapest, akciós elegáns szoba Budapest centrumában az AstoriánálBudapesti szállodák, Hotel Astoria City Center elegáns szobája Budapest centrumábanKonferenciaterem és rendezvényterem BudapestenAstoria apartman Budapesten - Astoria szálloda Budapest belvárosában, romantikus és elegáns szállodaHotel Astoria City Center Budapest - akciós hotelszoba Budapest belvárosában, AstoriaDanubius Hotel Astoria City Center fürdőszobája Budapest belvárosában
Budapest történelmi városnegyedének szívében, a Váci utcától karnyújtásnyira található a teljesen felújított négycsillagos Danubius Hotel Astoria City Center. A szálloda századfordulós, egyedi hangulatával, tradicionális környezetben, mégis a legmodernebb kor igényeinek megfelelő szolgáltatásokkal várja kedves vendégeit. A Mirror Café & Restaurant kiváló magyar és nemzetközi ételeket kínál. Légkondicionált, elegáns különtermeink ideális helyszínt biztosítanak kisebb konferenciák, szemináriumok és egyéb rendezvényeinek lebonyolítására.
Cím:

1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 19-21.

Szobafoglalás Telefon: +36-1-227-9614

Szobafoglalás Email: Hotel E-mail

Gyermekkedvezmény Kávézó Szobaszerviz 24 órás Háziállat bevihető Autóbérlés Telefon Nemdohányzó szoba TV a szobában Internet 
A szálláshely véleményezését olyan vendégek írták, akik már jártak a szállodában. Az általuk írt megjegyzések, észrevételek és az adott pontok az ő véleményüket tükrözik. A szálláshelyen járt vendégek véleményével az Akcióscsomagok.hu csapata nem minden esetben ért egyet. Ha Ön is szeretne értékelést, véleményt írni, először szobát kell foglalnia, majd a szállodában eltöltött idő után emailben kérdőívet kap, melyet kitöltve elmondhatja véleményét.

Vissza: Hotel Astoria City Center**** Budapest - Akciós Astoria Hotel Budapest centrumában

Hotel Astoria City Center**** Budapest - Összesített eredményei

4 vélemény alapján
Átlag
 
8.83 / 10

Személyzet
 
9.25
Tisztaság
 
9.00
Ár/Érték arány
 
9.00
Kényelem
 
8.50
Szolgáltatások
 
8.25
Étkezés
 
9.00

2018.02.21. - (Egyéni utazó)
Átlag
 
8.50 / 10

Személyzet
 
9
Tisztaság
 
9
Ár/Érték arány
 
8
Kényelem
 
8
Szolgáltatások
 
8
Étkezés
 
9

Nagyon jó volt hogy a belvárosban van egy ilyen jó szálloda. Egy hatalmas hátránya viszont hogy a parkolóba egyszerűen képtelenség lerakni a kocsit! Jó lenne bővíteni vagy valami megoldást találni rá.
2017.08.28. - (Baráti társaság)
Átlag
 
9.50 / 10

Személyzet
 
10
Tisztaság
 
9
Ár/Érték arány
 
10
Kényelem
 
9
Szolgáltatások
 
9
Étkezés
 
10

Elsősorban azért választottuk a Hotel Astoriát, mert nagyon jó a fekvése. Biztos hogy máskor is eljövünk, mert nagyon szép volt a szobánk, és jót is ettünk.
2016.08.01. - (Fiatal pár)
Átlag
 
8.67 / 10

Személyzet
 
9
Tisztaság
 
8
Ár/Érték arány
 
9
Kényelem
 
9
Szolgáltatások
 
8
Étkezés
 
9

Szép szálloda közel az Astoriához, szép étteremmel és kávézóval. Hiányossága , hogy nagyon rosszak a parkolási lehetőségek. Alig tudtunk megállni a szállodánál.
2015.01.14. - ()
Átlag
 
8.67 / 10

Személyzet
 
9
Tisztaság
 
10
Ár/Érték arány
 
9
Kényelem
 
8
Szolgáltatások
 
8
Étkezés
 
8

A hotel a fekvésénél fogva nagyon jó helyen van, az ember azt gondolná hogy nem igen lehet benne piheni mivel a főút a forgalmával itt zajlik. De tévedés hiszen semmi hang nem jut be az épület vastag falain. Nagyon jól éreztünk magunkat és nagyon kedvező ez a szálloda itt a fővárosban. Jó választás volt.