Foglaljon akciós szállást itt, foglalási díj nélkül. - Ön mindig a szálláshelynek fizet.

Faluközpont Hotel*** Újhartyán vendégvélemények3 star

Faluközpont Hotel Újhartyán - Olcsó hotel Budapesttől nem messze az M5 autópálya melett Faluközpont Hotel*** Újhartyán - olcsó szálloda az M5 autópálya közelében Budapesttől 10 percre -
Faluközpont Hotel Újhartyán - Olcsó hotel Budapesttől nem messze az M5 autópálya melettOlcsó kétágyas szoba az újhartyáni Faluközpontban az M5 autópályánálSzálloda az M5 autópályánál, alkalmas céges rendezvények, esküvők, bálok megrendezésére - Hotel Faluközpont ÚjhartyánHotel Faluközpont Újhartyán 3 csillagos konferencia szálloda éttermeOlcsó konferenciaterem Újhartyánban mely 400 fős befogadóképességel rendelkezik és ideális helyszín bármilyen típusú rendezvény lebonyolításáhozRendezvény és konferenciаterem Budapesthez közel ÚjhartyánbanAkciós hotelszoba Újhartyánban Budapest és Kecskemét közöttAkciós szállás és rendezvényterem pár órára is - Hotel Faluközpont Újhartyán
Az Újhartyáni Faluközpont 2006-ban nyitotta meg kapuit az M5-ös autópálya 44-es lehajtójánál. A 3 csillagos szálloda Budapestről és Kecskemétről egyaránt 15 perc alatt elérhető. Az Újhartyáni Faluközpont 400 fős légkondicionált díszteremmel, 50 fős különteremmel, étteremmel, kávézóval egybekötött hallal, 9 db háromcsillagos szállodai szobával, dísztérrel és biztonságos parkolóval várja vendégeit.
Cím:

2367 Újhartyán, Hősök tere 4.

Szobafoglalás Telefon: +36-1-227-9614

Szobafoglalás Email: Hotel E-mail

Kávézó Étterem Gyermekkedvezmény TV a szobában 
A szálláshely véleményezését olyan vendégek írták, akik már jártak a szállodában. Az általuk írt megjegyzések, észrevételek és az adott pontok az ő véleményüket tükrözik. A szálláshelyen járt vendégek véleményével az Akcióscsomagok.hu csapata nem minden esetben ért egyet. Ha Ön is szeretne értékelést, véleményt írni, először szobát kell foglalnia, majd a szállodában eltöltött idő után emailben kérdőívet kap, melyet kitöltve elmondhatja véleményét.

Vissza: Faluközpont Hotel*** Újhartyán - olcsó szálloda az M5 autópálya közelében Budapesttől 10 percre

Faluközpont Hotel*** Újhartyán - Összesített eredményei

3 vélemény alapján
Átlag
 
7.94 / 10

Személyzet
 
8.00
Tisztaság
 
7.67
Ár/Érték arány
 
8.33
Kényelem
 
7.67
Szolgáltatások
 
7.67
Étkezés
 
8.33

2018.02.21. - (Fiatal pár)
Átlag
 
8.00 / 10

Személyzet
 
7
Tisztaság
 
8
Ár/Érték arány
 
9
Kényelem
 
8
Szolgáltatások
 
8
Étkezés
 
8

Óriási étterme van, és hatalmas konferencia terme ahol rendezvényeket rendeznek. Ott létünk alatt is mindig volt volt valami rendezvény vagy esküvő, ami egy részről örvendetes másrészről viszont a hajnalig tartó vígadalom miatt képtelenség pihenni.
2016.07.28. - (Család, kisebb gyerekkel)
Átlag
 
8.83 / 10

Személyzet
 
10
Tisztaság
 
8
Ár/Érték arány
 
9
Kényelem
 
8
Szolgáltatások
 
8
Étkezés
 
10

Romániába menet szálltunk meg a Hotelben. Aranyos kis hotel az M 5-ös autópálya melett kedves személyzettel és finom ételekkel.
2014.10.27. - ()
Átlag
 
7.00 / 10

Személyzet
 
7
Tisztaság
 
7
Ár/Érték arány
 
7
Kényelem
 
7
Szolgáltatások
 
7
Étkezés
 
7

Úton Romániából érkeztünk és az M5 ös autópálya közelében ezt az olcsó szállodát fedeztünk fel, Itt jót aludtunk és az étel is finom volt. Ajánlani tudjuk mindenkinek.