Foglaljon akciós szállást itt, foglalási díj nélkül. - Ön mindig a szálláshelynek fizet.

Hétkúti Wellness Hotel Mór**** vendégvélemények4 star

Hétkúti Wellness Hotel Mór - Olcsó és akciós wellness szálloda Budapest közelében a Hétkúti Wellness Hotel  Hétkúti Wellness Hotel Mór**** - Olcsó Wellness Hotel és Lovaspark Móron Budapest közelében -
Hétkúti Wellness Hotel Mór - Olcsó és akciós wellness szálloda Budapest közelében a Hétkúti Wellness Hotel Hétkúti Wellness Hotel Mór - Hétkúti Wellness Hotel akciós wellness csomagajánlatai félpanzióvalHétkúti Wellness Hotel Mór - romantikus és elegáns hotelszoba akciós áron MóronHétkúti Wellness Hotel Mór - akciós wellness hétvége a Hétkúti Wellness és lovasparkban MóronHétkúti Wellness Hotel Mór - Hétkúti akciós hotelszoba wellness szolgáltatássalHétkúti Wellness Hotel Mór - Akciós wellness hétvége Móron, szaunaHétkúti Wellness Hotel Mór - Olcsó hotelszoba Móron wellness hétvégéreHétkúti Wellness Hotel Mór - Hétkúti étterem szép környezetben MóronHétkúti Wellness Hotel Mór - Akciós wellness csomagok félpanziós ellátással Móron
Hétkúti Wellness szálloda Budapest közelében a 81-es fő út mellett Móron található. A Hétkúti Wellness szálloda épülete egy vidéki kúriára emlékeztet berendezése pedig tükrözi a vidéki eleganciát. Mivel a wellness szálloda Budapest közelében fekszik kiválóan alkalmas céges rendezvények és esküvők lebonyolítására.
Cím:

8060 Mór, Dózsa György u. 111.

Szobafoglalás Telefon: +36-1-227-9614

Szobafoglalás Email: Hotel E-mail

Drink bár Étterem Kávézó Gyermekkedvezmény Internet Nemdohányzó szoba Telefon TV a szobában 
A szálláshely véleményezését olyan vendégek írták, akik már jártak a szállodában. Az általuk írt megjegyzések, észrevételek és az adott pontok az ő véleményüket tükrözik. A szálláshelyen járt vendégek véleményével az Akcióscsomagok.hu csapata nem minden esetben ért egyet. Ha Ön is szeretne értékelést, véleményt írni, először szobát kell foglalnia, majd a szállodában eltöltött idő után emailben kérdőívet kap, melyet kitöltve elmondhatja véleményét.

Vissza: Hétkúti Wellness Hotel Mór**** - Olcsó Wellness Hotel és Lovaspark Móron Budapest közelében

Hétkúti Wellness Hotel Mór**** - Összesített eredményei

3 vélemény alapján
Átlag
 
8.94 / 10

Személyzet
 
9.33
Tisztaság
 
8.67
Ár/Érték arány
 
8.67
Kényelem
 
8.67
Szolgáltatások
 
8.67
Étkezés
 
9.67

2018.02.13. - (Fiatal pár)
Átlag
 
7.83 / 10

Személyzet
 
8
Tisztaság
 
7
Ár/Érték arány
 
7
Kényelem
 
8
Szolgáltatások
 
8
Étkezés
 
9

Kiváló konyha, szár éves bútorokkal autentikus volt a hangulat bár kicsit öreges. Nem biztos, hogy visszajövünk, de akinek tetszik a természet közeli közeg, annak ajánljuk.
2016.09.12. - (Fiatal pár)
Átlag
 
9.83 / 10

Személyzet
 
10
Tisztaság
 
10
Ár/Érték arány
 
10
Kényelem
 
9
Szolgáltatások
 
10
Étkezés
 
10

Nagyon szép kis szálloda Móron a Hétkúti Wellness Hotel. Szép wellness részlege van ahonnan látni a lovakat illetve a lovasparkot. Az étteremhez nincs közvetlen átjárás de nagyon közel van az út túloldalán. Nagyon bőséges és finom ételeket kínálnak.A személyzet is nagyon kedves volt. Nagyon jól éreztük magunkat a szállodában. Ajánlom mindenkinek.
2016.08.22. - (Család, kisebb gyerekkel)
Átlag
 
9.17 / 10

Személyzet
 
10
Tisztaság
 
9
Ár/Érték arány
 
9
Kényelem
 
9
Szolgáltatások
 
8
Étkezés
 
10

Nagyon hangulatos szálloda Budapest közelében. Azért választottuk ezt a szállodát mert nem kelett sokat utaznunk Budapestről. Nagyon szép a hotel környezete de a wellness részleg nekünk kicsi volt.