Foglaljon akciós szállást itt, foglalási díj nélkül. - Ön mindig a szálláshelynek fizet.

Átrium*** Hotel és Étterem Rábafüzes vendégvélemények3 star

Hotel Atrium Rábafüzes Gastland Hotel és étterem Átrium*** Hotel és Étterem Rábafüzes - Olcsó szálloda Szentgotthárd és a rábafüzesi határátkelő közelében -
Hotel Atrium Rábafüzes Gastland Hotel és étteremOsztrák határ melletti szálloda - Hotel Átrium Rábafüzes - Gastland hotel és étterem RábafüzesenHotel Rábafüzesen - Gastland Hotel az M8-as autóút közelébenHotel Rábafüzesen az osztrák határ közelében - Gastland Átrium hotel sörözőApartman Rábafüzesen az osztrák határ közelében - Átrium hotel és étteremÁtrium hotel Rábafüzes -  Gastland szálloda Ausztria közelében - Határ melletti szálloda, olcsó szálloda Ausztria közelébeGastland hotel az M8-as autóút közelében - fürdőszoba a szállodában - Átrium szálloda Ausztria közelébenSzállás az osztrák határ közelében - Gastland Átrium hotel és étterem - kétágyas szoba RábafüzesenRábafüzes Hotel Gastland Hotel Átrium Rábafüzes - szauna a szállodában
A 3 csillagos Gastland Hotel Atrium az Őrségben, a rábafüzesi határátkelő mellett található. A szálloda szobái, éttermei rendkívül igényes kialakításúak, megőrizték a hagyományos magyaros stílusjegyeket. Az éttermek és különtermek kedvező lehetőséget nyújtanak céges és családi rendezvények, vacsorák, esküvők lebonyolításához. A szállodától 10 percre található a Székely tanya étterem, mely méltán nyerte el 2006-ban és 2007-ben a 100 legjobb magyar étterem egyike címet.
Cím:

9955 Rábafüzes, Alkotmány u. 81/D 8-as Főút

Szobafoglalás Telefon: +36-1-227-9614

Szobafoglalás Email: Hotel E-mail

Drink bár Őrzött parkoló Háziállat bevihető Telefon TV a szobában Internet Étterem 
A szálláshely véleményezését olyan vendégek írták, akik már jártak a szállodában. Az általuk írt megjegyzések, észrevételek és az adott pontok az ő véleményüket tükrözik. A szálláshelyen járt vendégek véleményével az Akcióscsomagok.hu csapata nem minden esetben ért egyet. Ha Ön is szeretne értékelést, véleményt írni, először szobát kell foglalnia, majd a szállodában eltöltött idő után emailben kérdőívet kap, melyet kitöltve elmondhatja véleményét.

Vissza: Átrium*** Hotel és Étterem Rábafüzes - Olcsó szálloda Szentgotthárd és a rábafüzesi határátkelő közelében

Átrium*** Hotel és Étterem Rábafüzes - Összesített eredményei

5 vélemény alapján
Átlag
 
8.87 / 10

Személyzet
 
8.40
Tisztaság
 
8.80
Ár/Érték arány
 
9.00
Kényelem
 
8.60
Szolgáltatások
 
8.80
Étkezés
 
9.60

2018.02.21. - (Fiatal pár)
Átlag
 
9.33 / 10

Személyzet
 
10
Tisztaság
 
9
Ár/Érték arány
 
10
Kényelem
 
9
Szolgáltatások
 
9
Étkezés
 
9

Osztrák határ közelében volt a szálloda ahonnan nyaralásból jöttünk haza, és úgy gondoltuk belefér még egy éj lazítás. Meglepődtünk, amikor a hölgy a recepción elmondta hogy a közelben van a Gotthardi Gyógyfürdő ahova azonnal be is ültünk fürdeni. Egy igazán jó szálloda.
2017.08.28. - (Család, nagyobb gyerekkel)
Átlag
 
8.83 / 10

Személyzet
 
8
Tisztaság
 
8
Ár/Érték arány
 
9
Kényelem
 
9
Szolgáltatások
 
9
Étkezés
 
10

Kicsi szálloda ellenére maximálisan meg voltunk velük elégedve. Szerettük a svédasztalos reggelit.
2015.05.18. - (Egyéni utazó)
Átlag
 
8.83 / 10

Személyzet
 
7
Tisztaság
 
10
Ár/Érték arány
 
10
Kényelem
 
8
Szolgáltatások
 
8
Étkezés
 
10

Nagyon jó ez a hotel. Minden amire szükségem volt megkaptam. Jókat pihentem és kellemes volt a szoba is. Máskor is ide jövök.
2015.01.14. - ()
Átlag
 
9.17 / 10

Személyzet
 
9
Tisztaság
 
9
Ár/Érték arány
 
9
Kényelem
 
9
Szolgáltatások
 
9
Étkezés
 
10

Ez volt hosszú idő után az első szabadság családostól,nagyon készültünk rá. Amikor megérkeztünk már tudunk hogy jó választás volt. A recepción segítettek rögtön a papírok kitöltésében mert a gyerekek már a hosszú úttól fáradtak voltak, Így hamar el tudtuk foglalni a szobánkat. Mindenben nagyon jól éreztünk magunkat a wellness rész egy élmény volt az egész családnak, és az étkezéseknél is folyamatosan minden kívánságunkat teljesítettek. Kipihenve és boldogan utaztunk haza és még sokáig jó élményként gondolunk a szabadságunkra.
2014.10.27. - ()
Átlag
 
8.17 / 10

Személyzet
 
8
Tisztaság
 
8
Ár/Érték arány
 
7
Kényelem
 
8
Szolgáltatások
 
9
Étkezés
 
9

A szálloda a fekvése miatt nagyon jó. A szobák szépek és az ételek finomak. Nagyon jól pihentünk mielőtt tovább utaztunk és mindig itt szállunk majd meg ha erre járunk. Köszönjük a profi kiszolgálást.