Foglaljon akciós szállást itt, foglalási díj nélkül. - Ön mindig a szálláshelynek fizet.

Hotel Civitas*** Sopron vendégvélemények3 star

Hotel Civitas Sopron - boutique hotel Sopron belvárosában Hotel Civitas*** Sopron - Akciós boutique hotel Sopron centrumában -
Hotel Civitas Sopron - boutique hotel Sopron belvárosábanHotel Civitas - soproni apartmanok megfizethető áron a belvárosbanBoutique Hotel Civitas - franciaágyas szobák Sopronban akciós áronHotel Civitas - olcsó szállás Sopron belvárosában - a boutique hotel fürdőjeHotel Civitas Sopron - kétágyas szoba Sopron legújabb szálláshelyén elérhető áronSzállás Sopronban a Hotel Civitas-ban - akciós háromágyas szoba a soproni VOLT fesztivál idejénHotel Civitas - Olcsó szállás Sopron legmodernebb szállodájában - szálloda fürdőszobájaBoutique Hotel Civitas - modern szálloda Sopron centrumában
A Boutique Hotel Civitas Sopron barokk főteréhez közel, a város szívében helyezkedik el, közel az osztrák határhoz. A 28 modern berendezésű superior szobával és apartmannal rendelkező soproni szálloda elérhető áron kínálja széleskörű szolgáltatásait a városba érkező vendégek számára. A Boutique Hotel Civitas kitűnő szállást biztosít a Sopronba látogató kirándulók, családok és csoportok számára.
Cím:

9400 Sopron, Rákóczi u. 33.

Szobafoglalás Telefon: +36-1-227-9614

Szobafoglalás Email: Hotel E-mail

Drink bár Internet Nemdohányzó szoba TV a szobában 
A szálláshely véleményezését olyan vendégek írták, akik már jártak a szállodában. Az általuk írt megjegyzések, észrevételek és az adott pontok az ő véleményüket tükrözik. A szálláshelyen járt vendégek véleményével az Akcióscsomagok.hu csapata nem minden esetben ért egyet. Ha Ön is szeretne értékelést, véleményt írni, először szobát kell foglalnia, majd a szállodában eltöltött idő után emailben kérdőívet kap, melyet kitöltve elmondhatja véleményét.

Vissza: Hotel Civitas*** Sopron - Akciós boutique hotel Sopron centrumában

Hotel Civitas*** Sopron - Összesített eredményei

4 vélemény alapján
Átlag
 
8.75 / 10

Személyzet
 
8.50
Tisztaság
 
8.75
Ár/Érték arány
 
8.25
Kényelem
 
8.75
Szolgáltatások
 
9.00
Étkezés
 
9.25

2018.02.21. - (Fiatal pár)
Átlag
 
7.17 / 10

Személyzet
 
8
Tisztaság
 
7
Ár/Érték arány
 
6
Kényelem
 
7
Szolgáltatások
 
8
Étkezés
 
7

Sopron központjában található a szálloda, egy átlagos szép wellness szálloda. Nem volt kiemelkedő, pont megfelelt.
2017.08.28. - (Fiatal pár)
Átlag
 
9.50 / 10

Személyzet
 
9
Tisztaság
 
9
Ár/Érték arány
 
10
Kényelem
 
9
Szolgáltatások
 
10
Étkezés
 
10

Könnyen el lehet jutni a városba, nagyon jó a fekvése és még a parkolója is nagy. Sok időt ugyan nem töltöttünk el ott, de tiszta és kényelmes volt a szobánk, a vacsora pedig bőséges.
2015.05.18. - (Egyéni utazó)
Átlag
 
9.00 / 10

Személyzet
 
8
Tisztaság
 
10
Ár/Érték arány
 
8
Kényelem
 
9
Szolgáltatások
 
9
Étkezés
 
10

Nagyon szép ez a hotel és nagyon szépek a szobák is. Sok lehetőség van a pihenésre és nagyon jól éreztem magam. Az ételek finomak voltak minden nagyon tetszett.
2015.04.30. - (Egyéni utazó)
Átlag
 
9.33 / 10

Személyzet
 
9
Tisztaság
 
9
Ár/Érték arány
 
9
Kényelem
 
10
Szolgáltatások
 
9
Étkezés
 
10

Már harmadjára választottam ezt a szállodát, ahol egy hosszú hétvégét töltöttem Húsvétkor. Nem tudtam vele betelni harmadjára sem, annyira szeretem. A legjobb előnye, hogy közel van a belvároshoz, és ha valaki autóval érkezik, mint én, akkor a járművét zárt helyen tudhatja. Az ételek bőségesek és jó a minőségük. Én minden bizonnyal negyedszerre is itt töltök egy kis időt, ha pihenésre vágyom majd.