Foglaljon akciós szállást itt, foglalási díj nélkül. - Ön mindig a szálláshelynek fizet.

Lucky Hotel*** Budapest vendégvélemények3 star

Hotel Lucky Budapest - olcsó 3 csillagos szálloda Zuglóban - Paskál fürdő közeli szálloda Lucky Hotel*** Budapest -  olcsó apartman hotel Budapesten, Zuglóban -
Hotel Lucky Budapest - olcsó 3 csillagos szálloda Zuglóban - Paskál fürdő közeli szállodaOlcsó és szép szálloda Zuglóban - Lucky szálloda Zuglóban közel a VásárvároshozSzabad hotelszoba Zuglóban a Lucky hotelben - Rusztikus és elegáns hotelLucky hotel Budapest - Közvetlen hotelszoba foglalás emailben vagy telefononAkciós szálloda Budapesten,  Hotel Lucky ZuglóHotel Lucky étterme Zuglóban közel az Örs vezér teréhez
A 3 csillagos Hotel Lucky*** Budapest zöldövezetben található az M3-as autópálya közelében. A Hotel Lucky kényelmes szobáival, konyhás, légkondicionált apartmanjaival minden elvárásnak megfelel, akár üzletemberek, akár turisták vagy tranzit utasok veszik igénybe szolgáltatásainkat. A hangulatos étterem, a csendes konferenciaterem, a bár, a terasz és a söröző minden igényt kielégít. Autóval érkező vendégeink részére parkolóhelyet biztosítunk.
Cím:

1148 Budapest, Vezér út 180.

Szobafoglalás Telefon: +36-1-227-9614

Szobafoglalás Email: Hotel E-mail

TV a szobában Telefon Internet 
A szálláshely véleményezését olyan vendégek írták, akik már jártak a szállodában. Az általuk írt megjegyzések, észrevételek és az adott pontok az ő véleményüket tükrözik. A szálláshelyen járt vendégek véleményével az Akcióscsomagok.hu csapata nem minden esetben ért egyet. Ha Ön is szeretne értékelést, véleményt írni, először szobát kell foglalnia, majd a szállodában eltöltött idő után emailben kérdőívet kap, melyet kitöltve elmondhatja véleményét.

Vissza: Lucky Hotel*** Budapest - olcsó apartman hotel Budapesten

Lucky Hotel*** Budapest - Összesített eredményei

3 vélemény alapján
Átlag
 
8.67 / 10

Személyzet
 
8.33
Tisztaság
 
8.67
Ár/Érték arány
 
9.67
Kényelem
 
8.33
Szolgáltatások
 
8.67
Étkezés
 
8.33

2018.02.21. - (Baráti társaság)
Átlag
 
8.67 / 10

Személyzet
 
8
Tisztaság
 
8
Ár/Érték arány
 
10
Kényelem
 
8
Szolgáltatások
 
9
Étkezés
 
9

Zuglóban kerestünk szállást, és a Lucky igazán megéri a pénzét.
2015.05.18. - (Fiatal pár)
Átlag
 
8.83 / 10

Személyzet
 
8
Tisztaság
 
10
Ár/Érték arány
 
10
Kényelem
 
8
Szolgáltatások
 
9
Étkezés
 
8

Átutazóban voltunk a párommal és megszáltunk ebben hotelben. Kulturált és rendezett szálloda, kedves személyzettel. Mindenkinek ajánlani tudom a párom nevében is. Azt hiszem továbbra is visszatérő vendégek leszünk minden évben. Jól éreztük magunkat és reméljük hamarosan visszatérünk.
2014.10.29. - ()
Átlag
 
8.50 / 10

Személyzet
 
9
Tisztaság
 
8
Ár/Érték arány
 
9
Kényelem
 
9
Szolgáltatások
 
8
Étkezés
 
8

Itt ebben a kis családias szállodában jó éreztünk magunkat. A reggeli bőséges volt és a szobák szép tiszták. Jó volt itt lenni.