Foglaljon akciós szállást itt, foglalási díj nélkül. - Ön mindig a szálláshelynek fizet.

Hotel Nemzeti Budapest MGallery vendégvélemények4 star

Hotel Nemzeti Budapest MGallery - MGallery Nemzeti Budapest Centrumában akciós kedvező áron Hotel Nemzeti Budapest MGallery - Akciós kedvező árak a Nemzeti Hotelben a centrumban -
Hotel Nemzeti Budapest MGallery - MGallery Nemzeti Budapest Centrumában akciós kedvező áronHotel Nemzeti Budapest MGallery - MGallery Nemzeti Budapest recepciójaHotel Nemzeti Budapest MGallery - Budapesten - 4 csillagos MGallery szálloda előtereKonferencia terem a budapesti 4 csillagos Hotel Nemzeti Budapest MGalleryben  - MGallery Hotel NemzetiFürdőszoba a Hotel Nemzeti Budapest MGallery-ben - MGallery Hotel Budapest NemzetiÉtterem a belvárosban - Hotel Nemzeti Budapest MGalleryBelvárosi szálloda Budapesten - Kétágyas szoba a Hotel Nemzeti Budapest MGalleryHotel Nemzeti Budapest MGallery kétágyas szobája
A 4 csillagos Hotel Nemzeti Budapest MGallery szálloda Budapest üzleti és bevásárló negyedében helyezkedik el, ahonnan a város kultúrális és turisztikai látványosságai könnyen elérhetőek. A szálloda 76 légkondicionált szobával, patinás hangulatú étteremmel és 3 szemináriumi teremmel is rendelkezik.
Cím:

1088 Budapest, József krt. 4.

Szobafoglalás Telefon: +36-1-227-9614

Szobafoglalás Email: Hotel E-mail

Szobaszerviz 24 órás Lift Kerekesszékkel járható Háziállat bevihető Gyermekkedvezmény Biztonsági szolgálat Étterem Drink bár Zárt parkoló Internet Nemdohányzó szoba Telefon TV a szobában 
A szálláshely véleményezését olyan vendégek írták, akik már jártak a szállodában. Az általuk írt megjegyzések, észrevételek és az adott pontok az ő véleményüket tükrözik. A szálláshelyen járt vendégek véleményével az Akcióscsomagok.hu csapata nem minden esetben ért egyet. Ha Ön is szeretne értékelést, véleményt írni, először szobát kell foglalnia, majd a szállodában eltöltött idő után emailben kérdőívet kap, melyet kitöltve elmondhatja véleményét.

Vissza: Hotel Nemzeti Budapest MGallery - Akciós kedvező árak a Nemzeti Hotelben a centrumban

Hotel Nemzeti Budapest MGallery - Összesített eredményei

3 vélemény alapján
Átlag
 
9.33 / 10

Személyzet
 
9.00
Tisztaság
 
9.67
Ár/Érték arány
 
9.00
Kényelem
 
9.33
Szolgáltatások
 
9.33
Étkezés
 
9.67

2018.02.22. - (Baráti társaság)
Átlag
 
8.83 / 10

Személyzet
 
9
Tisztaság
 
9
Ár/Érték arány
 
8
Kényelem
 
9
Szolgáltatások
 
9
Étkezés
 
9

Ide igazából olyan emberek jönnek mint mi, aki repülővel utaznak/indulnak és kell egy gyors megoldás. Egyébként a szálloda kívülről nem is látszott, milyen szép, igazán tiszta. Nagyon megérte.
2017.08.30. - (Idősebb pár)
Átlag
 
9.17 / 10

Személyzet
 
8
Tisztaság
 
10
Ár/Érték arány
 
9
Kényelem
 
9
Szolgáltatások
 
9
Étkezés
 
10

Szemkápráztató belső tér, igazán pompázatos látványt nyújtott, elegáns volt. Igazán megéri a pénzt, az ételek is különlegesek és kifogástalanok voltak. Minket meggyőzött.
2014.10.30. - ()
Átlag
 
10.00 / 10

Személyzet
 
10
Tisztaság
 
10
Ár/Érték arány
 
10
Kényelem
 
10
Szolgáltatások
 
10
Étkezés
 
10

Gyönyörű szép szállodába érkeztünk és a fogadtatás is nagyon kellemes volt számunkra. Közlekedés a szállodához egyszerű és az is fontos volt. A szobák nagyon szépek és a kiszolgálás profi. Minden amire szükségünk volt maximálisan megkaptunk és a külföldi partnerünk is nagyon jól érezte magát. Köszönjük ezt a nagyszerű időt.Máskor is ide szeretnénk jönni.