Foglaljon akciós szállást itt, foglalási díj nélkül. - Ön mindig a szálláshelynek fizet.

Hotel Nap Budapest vendégvélemények3 star

Hotel Nap a repülőtérhez legközelebb eső budapesti szálloda Hotel Nap Budapest - 3 csillagos szálloda Budapesten -
Hotel Nap a repülőtérhez legközelebb eső budapesti szállodaRepülőtér közeli hotel - Hotel Nap - hotel a X kerületben - szálloda a Vásárváros közelében Budapesten - EXPOOlcsó szálloda Budapesten a Ferihegyi repülőtér közelében Budapesten - Hotel Nap - Közvetlen szobafoglalás BudapestenRepülőtér közeli hotel - Hotel Nap - hotel a X kerületben - A vásárváros közelében KőbányánBowling Budapest - Hotel Nap bowling pálya - kőbányai szálloda közel a repülőtérhezÉtterem Kőbányán - Hotel Nap Budapest - airport közeli hotel - Szálloda közel Ferihegyhez
A 3 csillagos Nap Hotel a repülőtérhez legközelebb eső budapesti szálloda. A modern, városi szálloda Budapest centrumából kb. 20 perc alatt közelíthető meg átszállás nélkül. A Nap Hotel 84 zuhanyzós szobával, 4 apartmannal és légkondicionált étteremmel várja kedves vendégeit.
Cím:

1105 Budapest, Vaspálya út 17-21.

Szobafoglalás Telefon: +36-1-227-9614

Szobafoglalás Email: Hotel E-mail

Gyermekkedvezmény Őrzött parkoló Telefon Zárt parkoló Szobaszerviz 24 órás Drink bár Autóbérlés TV a szobában Étterem 
A szálláshely véleményezését olyan vendégek írták, akik már jártak a szállodában. Az általuk írt megjegyzések, észrevételek és az adott pontok az ő véleményüket tükrözik. A szálláshelyen járt vendégek véleményével az Akcióscsomagok.hu csapata nem minden esetben ért egyet. Ha Ön is szeretne értékelést, véleményt írni, először szobát kell foglalnia, majd a szállodában eltöltött idő után emailben kérdőívet kap, melyet kitöltve elmondhatja véleményét.

Vissza: Hotel Nap Budapest - 3 csillagos szálloda Budapesten

Hotel Nap Budapest - Összesített eredményei

3 vélemény alapján
Átlag
 
8.28 / 10

Személyzet
 
8.33
Tisztaság
 
8.00
Ár/Érték arány
 
8.00
Kényelem
 
8.67
Szolgáltatások
 
8.00
Étkezés
 
8.67

2018.02.21. - (Baráti társaság)
Átlag
 
7.67 / 10

Személyzet
 
8
Tisztaság
 
7
Ár/Érték arány
 
8
Kényelem
 
8
Szolgáltatások
 
7
Étkezés
 
8

Kőbányai Pályaudvartól nem messze találtuk ezt a 3 csillagos Hotelt, szerény volt az ára és felújításra várna, de igazából rendben volt.
2015.05.19. - (Fiatal pár)
Átlag
 
8.50 / 10

Személyzet
 
8
Tisztaság
 
9
Ár/Érték arány
 
8
Kényelem
 
9
Szolgáltatások
 
8
Étkezés
 
9

Vidékről jöttünk és megszálltunk ebben a Nap szállodában Budapesten. Nagyon megvoltunk elégedve mindennel a szobák kényelmesek az étel bőséges volt és kiemelném a biztonságos belső parkolót ami számunkra nagyon fontos volt. Mindenkinek ajánlani tudjuk.
2014.10.29. - ()
Átlag
 
8.67 / 10

Személyzet
 
9
Tisztaság
 
8
Ár/Érték arány
 
8
Kényelem
 
9
Szolgáltatások
 
9
Étkezés
 
9

Nagyon jó volt itt megszállni. Jó tudtunk piheni és kényelmes az hogy a reptérhez közel voltunk. Mindig itt szállunk majd meg ha erre van újra dolgunk