Foglaljon akciós szállást itt, foglalási díj nélkül. - Ön mindig a szálláshelynek fizet.

Hotel Pátria Pécs vendégvélemények3 star

Hotel Pátria Pécs - 3 csillagos szálloda Pécsen Hotel Pátria Pécs - 3 csillagos szálloda Pécsett akciós áron -
Hotel Pátria Pécs - 3 csillagos szálloda PécsenHotel Pátria Pécs előtér - Danubius Hotel Pátria PécsKonferenciaterem Hotel Pátria Pécs - Danubius Hotel Pátria3 csillagos szálloda Pécsen - étterem a Danubius Hotel PátriábanPátria Hotel Pécsett - szoba a Danubius hotel PátriábanKép a hotel Pátria szobájáról - Hotel Pátria PécsSzép kertre néző terasz Pécsett a hotel Pátriában
Csak egy lépésnyire az EKF programoktól! Irány Pécs! A 3 csillagos Hotel Pátria Pécs városában, a belváros szélén található. A modern szálloda 116 szobával, 1 lakosztállyal és saját parkolóval várja a vendégeket. A hotel Pátria étterme nemzetközi és magyaros ételeket kínál.
Cím:

7621 Pécs, Rákóczi út 3.

Szobafoglalás Telefon: +36-1-227-9614

Szobafoglalás Email: Hotel E-mail

Kávézó Telefon Szobaszerviz 24 órás Háziállat bevihető Nemdohányzó szoba TV a szobában 
A szálláshely véleményezését olyan vendégek írták, akik már jártak a szállodában. Az általuk írt megjegyzések, észrevételek és az adott pontok az ő véleményüket tükrözik. A szálláshelyen járt vendégek véleményével az Akcióscsomagok.hu csapata nem minden esetben ért egyet. Ha Ön is szeretne értékelést, véleményt írni, először szobát kell foglalnia, majd a szállodában eltöltött idő után emailben kérdőívet kap, melyet kitöltve elmondhatja véleményét.

Vissza: Hotel Pátria Pécs - 3 csillagos szálloda Pécsett akciós áron

Hotel Pátria Pécs - Összesített eredményei

3 vélemény alapján
Átlag
 
8.22 / 10

Személyzet
 
8.33
Tisztaság
 
8.67
Ár/Érték arány
 
8.00
Kényelem
 
8.00
Szolgáltatások
 
8.00
Étkezés
 
8.33

2015.05.19. - (Idősebb pár)
Átlag
 
8.33 / 10

Személyzet
 
8
Tisztaság
 
10
Ár/Érték arány
 
8
Kényelem
 
8
Szolgáltatások
 
8
Étkezés
 
8

Átutazóban voltunk a párommal Pécset amikor megszálltunk ebben az igazán olcsó szállodában. Mindennel nagyon megvoltunk elégedve.
2014.10.29. - ()
Átlag
 
8.33 / 10

Személyzet
 
9
Tisztaság
 
8
Ár/Érték arány
 
8
Kényelem
 
8
Szolgáltatások
 
8
Étkezés
 
9

Wir haben uns hier sehr wohl gefühlt. Die Zimmer sind schön und bequem und auch die Speisen sind sehr gut. Alles ist in diesem Hotel verhanden was der gast benötigt. Die bediehnung ist sehr höflich und wir haben auch sehr gut gegessen. Dankeschön
2014.10.29. - ()
Átlag
 
8.00 / 10

Személyzet
 
8
Tisztaság
 
8
Ár/Érték arány
 
8
Kényelem
 
8
Szolgáltatások
 
8
Étkezés
 
8

Nagyon meg voltunk elégedve ezzel a szállodával. Udvarias kiszolgálás tisztaság és rend ezek a jellemzők ami fontos. Az étel finom volt és elegendő is. Csak ajánlani tudjuk ezt a szállodát.