Foglaljon akciós szállást itt, foglalási díj nélkül. - Ön mindig a szálláshelynek fizet.

Hotel Római Budapest vendégvélemények3 star

Hotel Római erkélyes szobái Dunára néző panorámával akciós áron Hotel Római Budapest - Olcsó dunai panorámás szálloda a Római Parton, Budapesten -
Hotel Római erkélyes szobái Dunára néző panorámával akciós áronHotel Római, AKCIÓS online szobafoglalása BudapestenHotel Római Rómaifürdőn közvetlen a Duna partján csendes környezetbenHotel Római, budapesti 3 csillagos akciós hotel Rómaifürdőn Hotel Római étterme esküvők és rendezvények lebonyolításáraHotel Római budapesti felújított hotel akciós áron a RómaifürdőnAkciós rendezvényterem Budapesten a Hotel Rómaiban Rómaifürdőn közel az AquincumhozHotel Római étterme Rómaifürdőn, Pünkösdfürdő közelében Budapesten
A Hotel Római Budapesten a Római parton 37 komfortos szobával és apartmannal, saját étteremmel és számos programlehetőséggel (tenisz, kajak-, kenubérlés, minigolf, futópálya) várja vendégeit. Olcsó konferencia- és rendezvényterem dunai panorámával.
Cím:

1039 Budapest, Szent János u. 16.

Szobafoglalás Telefon: +36-1-227-9614

Szobafoglalás Email: Hotel E-mail

Gyermekkedvezmény Nemdohányzó szoba Telefon TV a szobában 
A szálláshely véleményezését olyan vendégek írták, akik már jártak a szállodában. Az általuk írt megjegyzések, észrevételek és az adott pontok az ő véleményüket tükrözik. A szálláshelyen járt vendégek véleményével az Akcióscsomagok.hu csapata nem minden esetben ért egyet. Ha Ön is szeretne értékelést, véleményt írni, először szobát kell foglalnia, majd a szállodában eltöltött idő után emailben kérdőívet kap, melyet kitöltve elmondhatja véleményét.

Vissza: Hotel Római Budapest - Olcsó dunai panorámás szálloda a Római Parton

Hotel Római Budapest - Összesített eredményei

3 vélemény alapján
Átlag
 
6.72 / 10

Személyzet
 
6.67
Tisztaság
 
6.67
Ár/Érték arány
 
6.33
Kényelem
 
6.67
Szolgáltatások
 
7.00
Étkezés
 
7.00

2018.02.22. - (Egyéni utazó)
Átlag
 
3.33 / 10

Személyzet
 
3
Tisztaság
 
4
Ár/Érték arány
 
3
Kényelem
 
3
Szolgáltatások
 
4
Étkezés
 
3

Csak egy napot töltöttem el itt. A környezet nagyon szép, de az egész hely felújításra szorulna. Nem szívesen ajánlom.
2014.10.29. - ()
Átlag
 
8.33 / 10

Személyzet
 
8
Tisztaság
 
8
Ár/Érték arány
 
8
Kényelem
 
9
Szolgáltatások
 
8
Étkezés
 
9

Nagyon szép ez a hotel és a szobák is szépek a kilátása páratlan. a kiszolgálás udvarias és nagyon jól érzetünk magunkat. Máskor is ide szeretnénk jönni.
2014.10.29. - ()
Átlag
 
8.50 / 10

Személyzet
 
9
Tisztaság
 
8
Ár/Érték arány
 
8
Kényelem
 
8
Szolgáltatások
 
9
Étkezés
 
9

Nagyon jó ez a szálloda. Csak rövid időre szálltunk itt meg de jó volt nagyon. A kiszolgálás nagyon tökéletes és ha csak röviden is de jól kipihentünk magunkat.