Foglaljon akciós szállást itt, foglalási díj nélkül. - Ön mindig a szálláshelynek fizet.

Star Inn Hotel*** Budapest Centrum vendégvélemények3 star

Budapest Centrumában Star Inn Hotel*** kedvezményes árakon Star Inn Hotel*** Budapest Centrum - szálloda Budapest centrumában a VI.kerületben -
Budapest Centrumában Star Inn Hotel*** kedvezményes árakonStar Inn Hotel Budapest belvárosában - recepcióStar Inn Hotel Budapest Centrumában két ágyas standard szobája online foglalássalStar Inn Hotel business szobája Budapest centrumábanLakosztály Budapest centrumában Star Inn Hotel Budapest CentrumStar Inn Hotel Budapest Centrum reggelizője - étterem Budapesten
Az újonnan épült háromcsillagos Star Inn Hotel Budapest Centrum szálloda Budapest szívében, a város üzleti, bevásárló, kulturális és szórakoztató központjában található, így kiváló szálláshelyet biztosít mind üzletemberek, mind turisták részére. 125 hangszigetelt szoba, 5 nem-dohányzó emelet, a szálloda alatti mélygarázsban pedig térítés ellenében parkolóhelyek állnak a vendégek rendelkezésére. A légkondicionált tárgyaló kényelmes bőrfotelekkel, természetes megvilágítással, Internettel rendelkezik.
Cím:

1066 Budapest, Dessewffy utca 36.

Szobafoglalás Telefon: +36-1-227-9614

Szobafoglalás Email: Hotel E-mail

Háziállat bevihető Telefon Drink bár Nemdohányzó szoba TV a szobában 
A szálláshely véleményezését olyan vendégek írták, akik már jártak a szállodában. Az általuk írt megjegyzések, észrevételek és az adott pontok az ő véleményüket tükrözik. A szálláshelyen járt vendégek véleményével az Akcióscsomagok.hu csapata nem minden esetben ért egyet. Ha Ön is szeretne értékelést, véleményt írni, először szobát kell foglalnia, majd a szállodában eltöltött idő után emailben kérdőívet kap, melyet kitöltve elmondhatja véleményét.

Vissza: Star Inn Hotel*** Budapest Centrum - szálloda Budapest centrumában a VI.kerületben

Star Inn Hotel*** Budapest Centrum - Összesített eredményei

1 vélemény alapján
Átlag
 
7.83 / 10

Személyzet
 
8.00
Tisztaság
 
7.00
Ár/Érték arány
 
8.00
Kényelem
 
8.00
Szolgáltatások
 
8.00
Étkezés
 
8.00

2014.10.30. - ()
Átlag
 
7.83 / 10

Személyzet
 
8
Tisztaság
 
7
Ár/Érték arány
 
8
Kényelem
 
8
Szolgáltatások
 
8
Étkezés
 
8

Jó szálloda kényelmes szobákkal és a kiszolgálás is nagyon udvarias. Kedvező az ár és az elhelyezése is nagyon előnyös.Csak ajánlani tudjuk.