Foglaljon akciós szállást itt, foglalási díj nélkül. - Ön mindig a szálláshelynek fizet.

Hotel Viktória*** Sárvár vendégvélemények3 star

3 csillagos szálloda Sárváron - Hotel Viktória  Hotel Viktória*** Sárvár - 3 csillagos megfizethető wellness szálloda Sárváron  -
3 csillagos szálloda Sárváron - Hotel Viktória 3 csillagos Viktória hotel Sárváron a gyógyfürdő közelében fekszikSzálloda*** Sárváron - kávézó - Viktória szálloda SárváronWellness centrum Sárvár - Gyógyfürdő Sárváron - Gyógycentrum - Víziváros Sárváron a hotel Viktória Közelében - wellness hétvége Sárváron3 csillagos hotel Sarvar - szoba - hotel Viktória SárváronApartman Sárváron - konyha - Sárvár Apartman hotel ViktóriaHotel Viktória***  - Akciós wellness Hotel ViktóriaHotel Viktória*** Sárvár szép, új wellness részlege wellness hétvégéreViktória Hotel*** akciós félpanziós csomagban wellness hétvégére Sárváron
Az új, 3 csillagos Hotel Viktória saját wellness részleggel Sárváron, az arborétum szomszédságában. A szálloda vendégei kényelmes szobák és apartmanok közül választhatnak. A szállodához őrzött parkoló és étterem tartozik. A Hotel Viktória vendégei gyógy- és wellnesscsomagok formájában igénybe vehetik a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő szolgáltatásit.
Cím:

9600 Sárvár, Deák Ferenc u. 6.

Szobafoglalás Telefon: +36-1-227-9614

Szobafoglalás Email: Hotel E-mail

Kávézó Háziállat bevihető Zárt parkoló Telefon Nemdohányzó szoba TV a szobában 
A szálláshely véleményezését olyan vendégek írták, akik már jártak a szállodában. Az általuk írt megjegyzések, észrevételek és az adott pontok az ő véleményüket tükrözik. A szálláshelyen járt vendégek véleményével az Akcióscsomagok.hu csapata nem minden esetben ért egyet. Ha Ön is szeretne értékelést, véleményt írni, először szobát kell foglalnia, majd a szállodában eltöltött idő után emailben kérdőívet kap, melyet kitöltve elmondhatja véleményét.

Vissza: Hotel Viktória*** Sárvár - 3 csillagos megfizethető wellness szálloda Sárváron

Hotel Viktória*** Sárvár - Összesített eredményei

4 vélemény alapján
Átlag
 
8.79 / 10

Személyzet
 
8.50
Tisztaság
 
8.75
Ár/Érték arány
 
8.75
Kényelem
 
8.75
Szolgáltatások
 
8.75
Étkezés
 
9.25

2018.02.22. - (Fiatal pár)
Átlag
 
8.00 / 10

Személyzet
 
7
Tisztaság
 
8
Ár/Érték arány
 
8
Kényelem
 
8
Szolgáltatások
 
8
Étkezés
 
9

Egy szuper apartman hotel Sárváron, 10 percre van a Sárvári fürdőtől ami még így is megérte nekünk. Jót ettünk, lazultunk a wellnessben.
2017.08.30. - (Család, nagyobb gyerekkel)
Átlag
 
9.00 / 10

Személyzet
 
9
Tisztaság
 
9
Ár/Érték arány
 
9
Kényelem
 
9
Szolgáltatások
 
9
Étkezés
 
9

Nagyon szeretünk Sárváron pihenni, és ehhez az egyik legjobb megoldás lehet a Viktória Sárvár Hotel. Mi már másodszor választjuk őket, és mindig jól döntünk, az isteni ételekkel és mosolygós személyzettel. Ajánlani tudom!
2014.10.29. - ()
Átlag
 
9.17 / 10

Személyzet
 
9
Tisztaság
 
9
Ár/Érték arány
 
9
Kényelem
 
9
Szolgáltatások
 
9
Étkezés
 
10

Nagyon szép ez a szálloda és nagyok a szobák is. Az étel finom és böséges. A környék nagyon szép és csendes és nagyon jó a levegő, annál jobb már csak a wellness részleg ott a gyerekekkel játszottunk, hatalmasat pihentünk és kényeztettük magunkat. Hatalmas élmény volt.
2014.05.04. - Lauber István (9)
Átlag
 
9.00 / 10

Személyzet
 
9
Tisztaság
 
9
Ár/Érték arány
 
9
Kényelem
 
9
Szolgáltatások
 
9
Étkezés
 
9

Ide nem foglaltam szállást, csak ajánlatot kértem.