Foglaljon akciós szállást itt, foglalási díj nélkül. - Ön mindig a szálláshelynek fizet.

Fogadó az Öreg Préshez Mór vendégvélemények3 star

Fogadó az Öreg Préshez - olcsó szállás az Öreg Préshez Móron Budapest közelében Fogadó az Öreg Préshez Mór - Akciós félpanziós csomagok Móron -
Fogadó az Öreg Préshez - olcsó szállás az Öreg Préshez Móron Budapest közelébenFogadó az Öreg Préshez - Akciós Fogadó Móron Budapest közelébenFogadó az Öreg Préshez - Romantikus szállás Budapest közelében akciós áronFogadó az Öreg Préshez - szállás wellness használattal MóronFogadó az Öreg Préshez - Nyaralás az Öreg Préshez wellness használattalFogadó az Öreg Préshez - Akciós wellness hétvége Móron
A tájház jellegű Fogadó az Öreg Préshez Hotel és Étterem Mór központjában helyezkedik el Budapesttől 90 km-re a 81-es főút mellett egy 300 éves kis utcában. A fogadó egy autentikus parasztházban kapott helyet. Élje át az 1700-as évek hangulatát egy csendes kis fogadóban. Valódi kikapcsolódás fiataloknak és időseknek egyaránt. A hotelből lehetőség van átmenni a Hétkúti Wellness Hotelbe ahol a vendégek használhatják a szálloda medencéjét és wellness részlegét.
Cím:

8060 Mór, Arany János utca 4

Szobafoglalás Telefon: +36-1-227-9614

Szobafoglalás Email: Hotel E-mail

Drink bár Étterem Kávézó Gyermekkedvezmény Internet Nemdohányzó szoba Telefon TV a szobában 
A szálláshely véleményezését olyan vendégek írták, akik már jártak a szállodában. Az általuk írt megjegyzések, észrevételek és az adott pontok az ő véleményüket tükrözik. A szálláshelyen járt vendégek véleményével az Akcióscsomagok.hu csapata nem minden esetben ért egyet. Ha Ön is szeretne értékelést, véleményt írni, először szobát kell foglalnia, majd a szállodában eltöltött idő után emailben kérdőívet kap, melyet kitöltve elmondhatja véleményét.

Vissza: Fogadó az Öreg Préshez Mór - Akciós félpanziós csomagok Móron

Fogadó az Öreg Préshez Mór - Összesített eredményei

3 vélemény alapján
Átlag
 
8.11 / 10

Személyzet
 
8.67
Tisztaság
 
8.33
Ár/Érték arány
 
8.33
Kényelem
 
8.33
Szolgáltatások
 
7.00
Étkezés
 
8.00

2018.02.23. - (Baráti társaság)
Átlag
 
5.67 / 10

Személyzet
 
6
Tisztaság
 
5
Ár/Érték arány
 
6
Kényelem
 
6
Szolgáltatások
 
5
Étkezés
 
6

Jó volt az étterem, a szálloda berendezése elég öreges,meg kell találni azt a vendég csoportot akinek bejön az ilyen. Azt sajnálom, hogy át kellett mennünk a szomszédos Hotel wellness részlegébe fürödni, mert sajátja nincsen.
2016.08.22. - (Fiatal pár)
Átlag
 
9.50 / 10

Személyzet
 
10
Tisztaság
 
10
Ár/Érték arány
 
9
Kényelem
 
10
Szolgáltatások
 
8
Étkezés
 
10

Nagyon hangulatos kis fogadót találtunk Móron a fogadó az öreg préshez. Rusztikus szobát kaptunk aminek a berendezése egyedi és fantasztikus volt. Különleges ételeket kóstolhattunk meg. Nagyon egyedi a fogadó. Wellness részlege nincs de egy közeli szállodába át lehet menni fürdeni. Tartozik hozzá egy lovaspark is ahol tudtunk lovagolni. Nagyon jól éreztük magunkat alig várom hogy vissza térjünk.
2016.08.22. - ()
Átlag
 
9.17 / 10

Személyzet
 
10
Tisztaság
 
10
Ár/Érték arány
 
10
Kényelem
 
9
Szolgáltatások
 
8
Étkezés
 
8

We found a lovely inn in Mór near Budapest. There are special funritures in host. The foods are delicious and we enjoyed it.