Foglaljon akciós szállást itt, foglalási díj nélkül. - Ön mindig a szálláshelynek fizet.

Psoriasis Centrum Hotel*** Harkány vendégvélemények3 star

Psoriasis Centrum Harkány *** - Akciós olcsó szállás Harkányban Psoriasis Centrum Hotel*** Harkány - Akciós hotel Harkányban gyógykezelésekkel -
Psoriasis Centrum Harkány *** - Akciós olcsó szállás Harkányban3* Psoriasis Centrum Harkány - Akciós gyógyhotel HarkánybanPsoriasis Centrum***  akciós szállása Harkányban3* Psoriasis Centrum Kórház , akciós olcsó hotelszoba HarkánybanPsoriasis Centrum*** akciós wellness hétvégére HarkánybanHarkányi Psoriasis Centrum Kórház fizikoterápiás kezelésePsoriasis Centrum Kórház Hotel gyógykezelések HarkánybanOlcsó szállás Harkányban a kíváló gyógyvízzel rendelkező Psoriasis CentrumbanHarkányi gyógymedence a Psoriasis Centrum KórházbanPsoriasis Centrum Hotel*** szaunája wellness hétvégérePsoriasis Centrum Hotel fürdőszobája HarkánybanPsoriasis Centrum 3* Hotel jakuzzija kiváló gyógyvízzel
A Zsigmondy Vilmos Gyógyfürdőkórházhoz tartozó Harkányi Psoriasis Centrumban 45 db klimatizált szoba várja a vendégeket. Az új háromcsillagos szállodai színvonalú épületszárnyban ezen kívül külön szakrendelők, gyógytornatermek, masszázs és elektroterápiás helyiségek állnak a betegek rendelkezésére. Emellett közvetlen átjárás biztosított a gyógyvizes medencecsarnokba, a súlyfürdőbe és az iszapkezelőbe is.
Cím:

7815 Harkány , Zsigmondy sétány 1.

Szobafoglalás Telefon: +36-1-227-9614

Szobafoglalás Email: Hotel E-mail

Étterem Egyéb orvosi szolgáltatások Internet Nemdohányzó szoba Telefon TV a szobában Fedett úszómedence 
A szálláshely véleményezését olyan vendégek írták, akik már jártak a szállodában. Az általuk írt megjegyzések, észrevételek és az adott pontok az ő véleményüket tükrözik. A szálláshelyen járt vendégek véleményével az Akcióscsomagok.hu csapata nem minden esetben ért egyet. Ha Ön is szeretne értékelést, véleményt írni, először szobát kell foglalnia, majd a szállodában eltöltött idő után emailben kérdőívet kap, melyet kitöltve elmondhatja véleményét.

Vissza: Psoriasis Centrum Hotel*** Harkány - Akciós hotel Harkányban gyógykezelésekkel

Psoriasis Centrum Hotel*** Harkány - Összesített eredményei

5 vélemény alapján
Átlag
 
9.03 / 10

Személyzet
 
9.20
Tisztaság
 
9.20
Ár/Érték arány
 
9.20
Kényelem
 
8.60
Szolgáltatások
 
9.00
Étkezés
 
9.00

2018.06.04. - (Baráti társaság)
Átlag
 
9.50 / 10

Személyzet
 
10
Tisztaság
 
10
Ár/Érték arány
 
10
Kényelem
 
9
Szolgáltatások
 
9
Étkezés
 
9

Félve érkeztünk ebbe a Psoriasis Centrum Kórházba, óriási meglepetés ért. Ilyen szép szállodai szobát és épületet a legtöbb 4 csillagos szállodában sem láttunk. A szoba óriási volt gyönyörű erkéllyel és kilátással. A szállodának saját wellness részlege és külön gyógyászati részlege volt több hőfokú gyógymedencével. 3 csillagos kórház szálloda ami 4 csillagos szobákkal rendelkezik és első osztályú gyógyvízzel. A szálloda éttermében az ételválaszték nem volt nagy, de ízletes és finom ételek voltak a svédasztalon. Ezt a szállodát kimondottan ajánlom mindenkinek, a legjobb ár-érték arányt ebben a szállodában találtuk meg idáig.
2018.02.28. - ()
Átlag
 
8.33 / 10

Személyzet
 
8
Tisztaság
 
8
Ár/Érték arány
 
8
Kényelem
 
9
Szolgáltatások
 
8
Étkezés
 
9

Nagyszerű a személyzet, és a gyógyvizek, termál részleg kiváló. Rengeteg gyógy kezelésük van, édesanyámat hoztam el egy hétvégére, ő fantasztikusan érezte magát. Jó volt, hogy míg ő kezeléseken vett részt, én is tudtam pihenni. Visszatérünk még.
2018.02.13. - (Idősebb pár)
Átlag
 
9.17 / 10

Személyzet
 
9
Tisztaság
 
10
Ár/Érték arány
 
9
Kényelem
 
8
Szolgáltatások
 
10
Étkezés
 
9

Ez egy különleges szálloda, nagyszülőket kísértem el gyógykezelésekre. A személyzet kifogástalan volt, nagyon segítőkészek voltak, és amíg a kezelések tartottak én is tudtam pihenni a wellness részlegen. Ha tehetjük, mindenképp visszatérünk.
2017.08.28. - (Egyéni utazó)
Átlag
 
9.00 / 10

Személyzet
 
9
Tisztaság
 
9
Ár/Érték arány
 
10
Kényelem
 
9
Szolgáltatások
 
8
Étkezés
 
9

A szobánk szép és kényelmes volt, a szálloda maga is kellemes volt. Tökéletes megoldás, ha a kórház közelségét keressük.
2016.07.20. - (Egyéni utazó)
Átlag
 
9.17 / 10

Személyzet
 
10
Tisztaság
 
9
Ár/Érték arány
 
9
Kényelem
 
8
Szolgáltatások
 
10
Étkezés
 
9

Egy gógy kezelésre érkeztem a szállodába amit egy akciós csomagon belül kínáltak. Nagyon színvonalasak voltak a kezelések, a személyzet igazán figyelmes volt. A szobámat kissé kicsinek találtam. Árban nagyon megérte hiszen kezeléseket is és nyaralást is kaptam egyben. Színvonalasabb volt mint amire számítottam.