Foglaljon akciós szállást itt, foglalási díj nélkül. - Ön mindig a szálláshelyen fizet.

Szabó Lovas Panzió** Hévíz vendégvélemények0 star

Szabó Lovas Panzió Hévízen - Panzió Hévízen a termálfürdő szomszédságában Szabó Lovas Panzió** Hévíz - Akciós panzió Hévízen a Termálfürdőnél -
Szabó Lovas Panzió Hévízen - Panzió Hévízen a termálfürdő szomszédságábanOlcsó és szép apartman Hévízen - Hévízi ApatrmanPanzió Hévízen - Olcsó szép Panzió Hévízen, Szabó  lovaspanzió Hévizen, a termálfürdőnél, Lovas panzió Hévízen - Olcsó szép Panzió Hévízen, a termálfürdőnél, Hévízi apartman - Apartman Hévízen - Szabó Pensión
A 3 patkós minősítésű Szabó Lovas Panzió Hévízen található. Vonzó, nyugodt környezet, magyaros vendéglátás, jól képzett lovak biztosítják a vendégek gondtalan kikapcsolódását. Gyakorlott lovasok részére lovastúrákat szerveznek, kezdők részére lovasoktatás is igénybe vehető. A világhírű hévízi termál tó csak pár perc séta a panzióból!
Cím:

Hévíz, Lótuszvirág utca

Szobafoglalás Telefon: +36-1-227-9614

Szobafoglalás Email: Hotel E-mail

Golf Háziállat bevihető Drink bár TV a szobában Étterem 
A szálláshely véleményezését olyan vendégek írták, akik már jártak a szállodában. Az általuk írt megjegyzések, észrevételek és az adott pontok az ő véleményüket tükrözik. A szálláshelyen járt vendégek véleményével az Akcióscsomagok.hu csapata nem minden esetben ért egyet. Ha Ön is szeretne értékelést, véleményt írni, először szobát kell foglalnia, majd a szállodában eltöltött idő után emailben kérdőívet kap, melyet kitöltve elmondhatja véleményét.

Vissza: Szabó Lovas Panzió** Hévíz - Akciós panzió Hévízen a Termálfürdőnél

Szabó Lovas Panzió** Hévíz - Összesített eredményei

3 vélemény alapján
Átlag
 
7.67 / 10

Személyzet
 
8.00
Tisztaság
 
8.33
Ár/Érték arány
 
8.00
Kényelem
 
8.00
Szolgáltatások
 
8.00
Étkezés
 
5.67

2018.02.23. - (Idősebb pár)
Átlag
 
6.50 / 10

Személyzet
 
7
Tisztaság
 
7
Ár/Érték arány
 
8
Kényelem
 
8
Szolgáltatások
 
8
Étkezés
 
1

A lehető legjobb választás volt. Olcsó panziót kerestünk, remek lovaglási lehetőséggel. Kimondottan aranyos panzió, habár nem volt étterme, nekünk így is megfelelt.
2014.10.30. - ()
Átlag
 
9.00 / 10

Személyzet
 
9
Tisztaság
 
9
Ár/Érték arány
 
9
Kényelem
 
9
Szolgáltatások
 
9
Étkezés
 
9

Nagyon szép ez a hely az sok mindenben lehet részt venni a szállodai rész nagyon kellemes és a környék is jó. A lehetőségek amit a szálloda nyújt nagyon kecsegtetők és a gyerekeinknek nagyon tetszett minden. Örültünk hogy itt lehettünk és mindent köszönünk.
2014.10.21. - ()
Átlag
 
7.50 / 10

Személyzet
 
8
Tisztaság
 
9
Ár/Érték arány
 
7
Kényelem
 
7
Szolgáltatások
 
7
Étkezés
 
7

Köszönjük szépen mindent jól éreztünk magunkat . Egy családi kirándulásra és /vagy 7 végi pihenésre alkalmas kis szálloda és a szabadban való foglalkozás biztosítva van.