Foglaljon akciós szállást itt, foglalási díj nélkül. - Ön mindig a szálláshelynek fizet.

Tó Szálló Szeliditópart vendégvélemények3 star

Tó Szálló Szelidi-tó - Akciós szállás és strand a Szelidi-tónál Tó Szálló Szeliditópart - Akciós ajánlatok a Szelidi-tó partján Dunapatajon -
Tó Szálló Szelidi-tó - Akciós szállás és strand a Szelidi-tónálTó Szálló szoba a Szelidi-tónál a Tó SzállodábanTó Szálló Szelidi-tó - Szelidi-tó strand olcsó áron szállássalTó Szálló Szelidi-tó - Szelidi-tó étterem magyaros ételkülönlegeségekkelTó Szálló Szeliditópart, Dunapataj - Strand és szállás olcsón a Szelidi-tónálTó Szálló Szeliditópart, Dunapataj - Olcsó Hotelszoba a Tó szállóban a Szelidi-tónál DunapatajonTó Szálló Szeliditópart, Dunapataj - Panorámás Grill terasz a Tó Szállóban DunapatajonTó Szálló Szeliditópart, Dunapataj - Horgászási lehetőség a Szelidi-tónál olcsó szállássalTó Szálló Szeliditópart, Dunapataj - Akciós vízparti szállás a Szelidi-tónál
A 2004-ben felújított Tó Szálló közvetlenül a Szelidi tó partján, Dunapatajon található. A Tó Szálló kiváló választás lehet mindazok számára, akik szeretik nyáron a nyüzsgést, felüdülést, fesztiválokat vagy a különféle szabadidős programokat. Bár az Étterem csak a nyári időszakban üzemel, a Szálló egész évben várja azon vendégeket, akik szeretik a természetet, vagy csak egy kis nyugalomra vágynak.
Cím:

6328 Dunapataj Szelidi-tó, Tópart u. 2.

Szobafoglalás Telefon: +36-1-227-9614

Szobafoglalás Email: Hotel E-mail

Étterem Gyermekkedvezmény Internet Nemdohányzó szoba Telefon TV a szobában 
A szálláshely véleményezését olyan vendégek írták, akik már jártak a szállodában. Az általuk írt megjegyzések, észrevételek és az adott pontok az ő véleményüket tükrözik. A szálláshelyen járt vendégek véleményével az Akcióscsomagok.hu csapata nem minden esetben ért egyet. Ha Ön is szeretne értékelést, véleményt írni, először szobát kell foglalnia, majd a szállodában eltöltött idő után emailben kérdőívet kap, melyet kitöltve elmondhatja véleményét.

Vissza: Tó Szálló Szeliditópart - Akciós ajánlatok a Szelidi

Tó Szálló Szeliditópart - Összesített eredményei

1 vélemény alapján
Átlag
 
8.00 / 10

Személyzet
 
8.00
Tisztaság
 
7.00
Ár/Érték arány
 
8.00
Kényelem
 
9.00
Szolgáltatások
 
8.00
Étkezés
 
8.00

2018.02.23. - (Fiatal pár)
Átlag
 
8.00 / 10

Személyzet
 
8
Tisztaság
 
7
Ár/Érték arány
 
8
Kényelem
 
9
Szolgáltatások
 
8
Étkezés
 
8

Június elején jöttünk a Szelidi-tóra, kimondottan mert olcsó szálloda. Csak pár napra ki akartunk szakadni a megszokott életünkből, ez a hely alkalmas volt rá. Mindennel meg voltunk elégedve.