Foglaljon akciós szállást itt, foglalási díj nélkül. - Ön mindig a szálláshelynek fizet.

City Unio Hotel Budapest vendégvélemények3 star

Unio Hotel Budapesten a Dob utcában, az Erzsébet körúthoz közel City Unio Hotel Budapest - City Hotel Unio a körútnál Budapesten, a Dob utcában akciós áron -
Unio Hotel Budapesten a Dob utcában, az Erzsébet körúthoz közelUnio Hotel recepciója Budapesten a Dob utcában - Hotel Unio BudapestUnio Hotel étterme Budapesten a Nagykörút közelébenCity Hotel Unio rendezvényterme Budapesten a Dob utca és a Hársfa utca kereszeződésébenAkciós szabad kétágyas szoba a belvárosi Unio HotelbenModern fürdőszoba a budapesti Unio Hotelben a Dob utcában - Hotel Unio BudapestUnio Hotel elegáns akciós hotelszobája Budapest belvárosábanUnio Hotel Budapesten az Erzsébet körúthoz közelCity Hotel Unio Budapest - akciós szálloda Budapest centrumában a Dob utcában
A City Hotel Unio*** Budapest üzleti és kereskedelmi központjában található. A City Hotel Unio háromcsillagos kategóriát meghaladó színvonalú szobákkal valamint magyaros és nemzetközi ízeket is felvonultató étteremmel várja a vendégeket. Parkolás: fedett, őrzött parkolóházban a szállodától 40 méterre.
Cím:

1077 Budapest, Dob utca 73., Ntak: SZ19001136 - Hotel

Szobafoglalás Telefon: +36-1-227-9614

Szobafoglalás Email: Hotel E-mail

Étterem Háziállat bevihető Lift Őrzött parkoló Internet Nemdohányzó szoba Telefon TV a szobában 
A szálláshely véleményezését olyan vendégek írták, akik már jártak a szállodában. Az általuk írt megjegyzések, észrevételek és az adott pontok az ő véleményüket tükrözik. A szálláshelyen járt vendégek véleményével az Akcióscsomagok.hu csapata nem minden esetben ért egyet. Ha Ön is szeretne értékelést, véleményt írni, először szobát kell foglalnia, majd a szállodában eltöltött idő után emailben kérdőívet kap, melyet kitöltve elmondhatja véleményét.

Vissza: City Unio Hotel Budapest - City Hotel Unio a körútnál Budapesten

City Unio Hotel Budapest - Összesített eredményei

4 vélemény alapján
Átlag
 
8.58 / 10

Személyzet
 
8.25
Tisztaság
 
8.75
Ár/Érték arány
 
9.25
Kényelem
 
8.25
Szolgáltatások
 
8.00
Étkezés
 
9.00

2020.07.25. - (Idősebb pár)
Átlag
 
8.67 / 10

Személyzet
 
9
Tisztaság
 
10
Ár/Érték arány
 
10
Kényelem
 
8
Szolgáltatások
 
7
Étkezés
 
8

A City Hotel Unió végre megnyitott ennek nagyon örültünk mivel Budapest belvárosában olcsó és tiszta szállást kaptunk. Ha Budapesten járunk mindig ide fogunk jönni. Meg voltunk mindennel elégedve.
2018.02.23. - (Fiatal pár)
Átlag
 
8.00 / 10

Személyzet
 
7
Tisztaság
 
7
Ár/Érték arány
 
8
Kényelem
 
8
Szolgáltatások
 
9
Étkezés
 
9

A belvárosban olcsó, három csillagos szálloda nagyon jó konyhával. Régies a berendezése, minket ez nem zavart viszont jókat ettünk.
2016.08.01. - (Fiatal pár)
Átlag
 
9.00 / 10

Személyzet
 
8
Tisztaság
 
9
Ár/Érték arány
 
10
Kényelem
 
9
Szolgáltatások
 
8
Étkezés
 
10

Nagyon szép kis szálloda Budapesten. Közel van a Hősök tere, az Andrássy út , az Oktogon stb... Igazán kényelmesek és tiszták a szobák és az ételek is finomak voltak. A szállodától nem messze zárt parkoló is van. Nagyon jól éreztük magunkat.
2016.07.28. - ()
Átlag
 
8.67 / 10

Személyzet
 
9
Tisztaság
 
9
Ár/Érték arány
 
9
Kényelem
 
8
Szolgáltatások
 
8
Étkezés
 
9

Nagyon Jó szállodát találtunk Budapesten a Hotel Uniot. Sok látványosság van a szálloda közelében, pár percnyire például a Hősök tere. Ízletesek voltak az ételek is mindennel meg voltunk elégedve.