Akcios Csomagok, Itt biztosan megtalálja...
Foglaljon akciós szállást itt, foglalási díj nélkül. - Ön mindig a szálláshelynek fizet.

Wellness hétvége, gyógy és termál szállodák, hotelek

A meghitt és nyugodt pihenés nagyon fontos, hiszen ebben a rohanó világban nem mindig jut idő magunkra. Magyarországon népszerűek a gyógyhotelek és termál szállodák. Igen közkedvelt kloridos gyógyvize miatt Sárvár ahol a Park Inn Sárvár szállodában is élvezhetjük a sós víz jótékony hatásait amely kiváló ízületi betegségekben vagy reumában szenvedők számára. Európában is egyedülálló víz összetétellel rendelkezik Zalakaros ahol megszállhatunk a Hotel Karos Spa szállodában amely saját kiváló wellness részlegével csábítja az ideérkezőket vagy a Park inn Zalakaros szállodában amely közvetlen összeköttetésben áll a Gránit Gyógyfürdővel és teljes ellátást ad. A fürdő vize kiválóan alkalmas ízületi betegségek, Ínbetegségek, Gerincbetegségek, Izombetegségek,Csontrendszer betegségek, nőgyógyászati és urológiai betegségek kezelésére. Zalakaros az egyik legjobb választás wellness hétvégi fürdőzésre vagy egy családi kirándulásra.
Hajdúszoboszló igen híres gyógyvizeiről. A városban levő szállodák egyik legkedveltebbike a Hungarospa Thermal Hotel amely egy 3 csillagos gyógyszálloda. A hotelben élvezhetjük a hajdúszoboszlói gyógyvíz jótékony hatásait de mindemellett kiváló gyógykezelésekkel is kiegészítette ezt a szálloda. A másik kedvelt szálloda az Atlantis Hotel Hajdúszoboszló. Ez a hotel 4 csillaggal rendelkezik és remek gyógyászati központja van reumatológiai betegségek kezelésére.
Tiszakécske városában épült fel a Tisza-parti Termálfürdő területén a Barack Thermal Hotel Tiszakécske. Kiváló gyógyvizes medencéinek köszönhetően egyre több egészségturizmusban érdekelt vendég választja ezt a szállodát.
A nemrégiben épült szállodák közül a méltán híres Saliris Hotel Egerszalók amely a Termál völgyben helyezkedik el és igen kedvelt látványossága a sódomb. A termál völgy része Demjén is ahol a Hotel Cascade Demjén található.
Budapest közelében található a Thermal Hotel Visegrád szálloda amelynek Lepence Spa részlege külsős vendégek számára is használható. Még egy említésre méltó wellness szálloda Visegrádon a Silvanus Hotel, amely a panorámás kilátás királya a Dunakanyarra. De a vendégcentrikus szállodák legjobb helyén van a fórumok és vélemények listáján. Budapest közelében található még Herceghalom ahol az Abacus Wellness Hotel várja a gyógyvíz kedvelőket. Magyarország bővelkedik gyógyforrásokkal és gyógyvízes fürdőkkel, ezért nem lesz nehéz választani egy jó wellness hétvégét a lakásukhoz közeli gyógy és wellness medencét a lubickolás fürdőzés szerelmeseinek. Most itt van a szállodák szállodája is Nyíradonyban a Borostyán Med Hotel, a káprázatos kinézetével az óriási wellness részleggel a gyógyvízével és ne is beszéljünk a teljes ellátásról. Na itt igazán a vendég van a központban. Napközben a wellness részlegebe dinnye és palacsinta érkezett. Hát kell ennél több ?? A legjobb wellness szállodák közül a balatoni wellness hotelek lettek a legfelkapottabb mind az északi vagy a déli oldal a Balatonon. Balatonfüreden kiváló wellness hotel az Akadémia Hotel Balatonfüred amely nem közvetlen a Balaton partján helyezkedik el de 2 perces séta és már a Magyar tenger partján vagyunk. A szálloda kiváló wellness szolgáltatást ad a városi fürdővel egybeépítve és a konyhája is pazar jó.


(2012-02-19)

✔️ Akciós wellness szállodák**** akciós wellness csomagok félpanzióval

Vissza