Foglaljon akciós szállást itt, foglalási díj nélkül. - Ön mindig a szálláshelynek fizet.

Wellness hétvége, gyógy és termál szállodák, hotelek

A meghitt és nyugodt pihenés nagyon fontos, hiszen ebben a rohanó világban nem mindig jut idő magunkra. Magyarországon népszerűek a gyógyhotelek és termál szállodák. Igen közkedvelt kloridos gyógyvize miatt Sárvár ahol a Park Inn Sárvár szállodában is élvezhetjük a sós víz jótékony hatásait amely kiváló ízületi betegségekben vagy reumában szenvedők számára. Európában is egyedülálló víz összetétellel rendelkezik Zalakaros ahol megszállhatunk a Hotel Karos Spa szállodában amely saját kiváló wellness részlegével csábítja az ideérkezőket vagy a Hotel Freya Zalakaros szállodában amely közvetlen összeköttetésben áll a Gránit Gyógyfürdővel. A fürdő vize kiválóan alkalmas ízületi betegségek, Ínbetegségek, Gerincbetegségek, Izombetegségek,Csontrendszer betegségek, nőgyógyászati és urológiai betegségek kezelésére.
Hajdúszoboszló igen híres gyógyvizeiről. A városban levő szállodák egyik legkedveltebbike a Hotel AquaSol Hajdúszoboszló amely egy 4 csillagos gyógyszálloda. A hotelben élvezhetjük a hajdúszoboszlói gyógyvíz jótékony hatásait de mindemellett kiváló gyógykezelésekkel is kiegészítette ezt a szálloda. A másik kedvelt szálloda az Atlantis Hotel Hajdúszoboszló. Ez a hotel is 4 csillaggal rendelkezik és remek gyógyászati központja van reumatológiai betegségek kezelésére.
Tiszakécske városában épült fel a Tisza-parti Termálfürdő területén a Barack Thermal Hotel Tiszakécske. Kiváló gyógyvizes medencéinek köszönhetően egyre több egészségturizmusban érdekelt vendég választja ezt a szállodát.
A nemrégiben épült szállodák közül a méltán híres Saliris Hotel Egerszalók amely a Termál völgyben helyezkedik el és igen kedvelt látványossága a sódomb. A termál völgy része Demjén is ahol a Hotel Cascade Demjén található.
Budapest közelében található a Thermal Hotel Visegrád szálloda amelynek Lepence Spa részlege külsős vendégek számára is használható. Budapest közelében található még Herceghalom ahol az Abacus Wellness Hotel várja a gyógyvíz kedvelőket.


(2012-02-19)

Akciós wellness szállodák**** akciós wellness csomagok félpanzióval

Vissza